fredag 24. juli 2009

Girls Go Fast

For 3,5 år siden var jeg med å startet en bilklubb kun for jenter. Jeg, Elin, Anna og Molly hadde mange kvelder med planlegging, tegning av logo, mere planlegging og enda mere planlegging. Og ja, vi er jo fire jenter så det ble mye tullprat og kakling også!

Nå har denne klubben gått over all forventning og vi har utvidet til Sverige. Vi har medlemmer over HELE norge og vi blir stadig flere og flere. Vi har hvert år arrangert kjøringer på bane som da kun er for jenter. I år var 4. gangen vi gjorde dette, og alt gikk smertefritt dene gangen også!

Camilla (blogg.camillast.com) som er fotograf for Gatebil magazinet var der og tok bilder og har laget en repotasje om dette treffet. Repotasjen kommer i bladet som kommer i hyllene i august. Så løp å kjøp! Her er noen få bilder etter denne helgen hvertfall.
Broderen var så snill og lånte bort bilen sin, en Mazda 323 GTR for anledningen siden pøggen er langtifra ferdig. GGF hadde kjøring torsdagen før gatebil, så resten av helgen imellom slagene med jobbing så rappet jeg bilen og tok meg noen runder. Bilen skiller seg ikke ut så mye, så det er ikke så mye kjørebilder fra Gatebil dagene desverre. Men her er noe.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar